5 Tips about Appliance You Can Use Today

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van emblem’s, namen of layouts op varied kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde product.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch of een opvallend statement, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van relaxed t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

I am truly pleased about my get! The printing was rapid and of incredibly good quality, additionally the communication with the operator was incredibly pleasurable. I undoubtedly suggest this store!

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Houd rekening satisfied de plaatsing: ik bepaal here zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken about het algemeen goed.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de program, zo krijgt u een prijs op maat.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

In deze tekst ontdek je alles around het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren met een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Door je logo of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je crew. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page